VECKANS JOBB: Denna vecka blir det ingen plåtning tråkigt nog. Men däremot planera inför kommande tjoho! Dels har jag en kommande smyckes plåtning jag är peppad på och ska även planera mina personliga projekt mer i detalj som ja vill göra i år!Var även på möte hos Moutife förra veckan. Efter lite vin och dadelsnacks, kom vi fram till vad vi ska göra härnäst. Det blir två nya pints, väldigt minimalistiskt och snyggt. VECKANS ÅNGEST: Nu är det dags att deklarera och jag är LIKA FÖRVIRRAD VARJE GÅNG. Som egenföretagare är det minsann inte lika kul..VECKANS TJOFRÄS: Ska på en mysig PR frukost för Röhnisch.VECKANS HÖJDPUNKT: Att min kära bästis Sade fyller år i helgen och SKA FIRAS LOSS. Är-så-taggad. VECKANS SERIE: Min standard har ju på botten om jag säger så. Men har verkligen en stadig period av reality. Nu har Netflix en ny serie "Byron Baes" där man får följa ett gäng och två personer som flyttar dit och ska försöka väva sig in i communityt. Vilket går sisådär. Får psykbryt på välkomnande de är mot en tjej = ett hot, men inte mot en kille. Mot tjejen vänder de sig alla emot och blamear för deras egna drama och osäkerheter. Fruktansvärt. Men ja.. fastnar ju.. och vips har några avsnitt gått..VECKANS PANIK: Att Bali har öppnat, slopat sin karantän och jag är råpank och absolut inte kan ta första bästa flyg dit:)VECKANS BLACKOUT: JAG-HAR-TAPPAT-DET. Har ingen fantasi vad gäller mat att laga. Har cirkulerat mina två paradrätter i jag vet inte hur många cirklar nu. Lax med rotfrukter i ugn, en galet god sås och fräsch sallad och andra rätten är då hederliga tacos... Jag vill liksom vara nyttig och laga ekonomiskt och ekologiskt.. De tre sakerna funkar liksom inte ihop..