Jag testade att göra Lemoncello för första gången någonsin inför min födelsedag och MUMMA vad farligt gott det är. Så tänkte dela med mig hur jag gjorde. Det är så enkelt att jag starkt ångrar alla födelsedagar jag inte gjort detta. Here we go! Du behöver: Citroner Vodka Socker 1 flaska 1 burk BAM, thats it! Du börjar med att skala av allt skal på citronerna. Helst ska du få med så lite vitt som möjligt från skalet, då det kommer resultera i en beskare lemoncello. Lägg alla skal i en burk. Sqeeez that juice! Häll i all citronjuice i burken. Ner med allt socker! Hur gott ser inte detta ut?! Därefter kommer vi till det roliga. Dags för att hälla i vodkan. Nu när alla ingredienser är i, kan du stänga locket och skaka burken. Därefter ställer du den i ett skafferi, där den helst ska stå i 3 veckor. Jag kom ju på att jag skulle göra lemoncello lite sent.. 3 dagar innan min födelsedag. Så den fick stå där i 3 dagar, men den funkade som den skulle ändå! Done!